★ L'enciclopedia libera. Lo sapevi che? pagina 194                                               

Mézières

                                               

Ecublens

                                               

Rossens

Rossens el pöl vìga chèsti significàcc: Rossens, frasiù del cümü de Villarzel endèl Canton Vaud, en Svìsera. Rossens, cümü del Canton Friburgh, en Svìsera.

                                               

Forel

Forel el pöl vìga chèsti significàcc: Forel, cümü del Canton Vaud, en Svìsera. Forel, frasiù e séde comünàla del cümü de Vernay, Canton Friburgh, en Svìsera.

                                               

Saint-Barthélemy

Saint-Barthélemy el pöl vìga chèsti significàcc: Saint-Barthélemy, cümü del Dipartiment de lIsère, en Francia. Saint-Barthélemy, cümü del Canton Vaud, en Svìsera.

                                               

Chevroux

                                               

Rances

                                               

Chavornay

                                               

Pomy

                                               

Kilchberg

                                               

Ottenbach

Ottenbach el pöl vìga chèsti significàcc: Ottenbach, cümü del circondàre de Göppingen, Baden-Württemberg, Germania. Ottenbach, cümü del Canton Zürigh, Svizzera.

                                               

Lindau

Lindau el pöl vìga chèsti significàcc: Lindau, cümü del Circondàre de Rendsburg-Eckernförde, endèl stat federàl del Schleswig-Holstein, en Germania. Lindau, cümü del Canton Zürigh, en Svìsera. Lindau, cümü capolöch del circondàre omònim, endèl st ...

                                               

Bonstetten

Bonstetten el pöl vìga chèsti significàcc: Bonstetten, cümü del Canton Zürigh, en Svìsera. Bonstetten, cümü del Circondàre de Augùsta, endèl stat federàl de la Baviera, en Germania.

                                               

Rheinau

Rheinau el pöl vìga chèsti significàcc: Rheinau, cümü del Circondàre de Ortenau, endèl stat federàl del Baden-Württemberg, en Germania. Rheinau, cümü del Canton Zürigh, en Svìsera.

                                               

Egg

Egg el pöl vìga chèsti significàcc: Egg, cümü del Vorarlberg, en Austria. Egg an der Günz, cümü del Circondàre de lUnterallgäu, endèl stat federàl de la Baviera, en Germania. Egg, cümü del Canton Zürigh, en Svìsera.

                                               

Erlenbach

Erlenbach el pöl vìga chèsti significàcc: Erlenbach bei Marktheidenfeld, cümü todèsch del circondàre de Main-Spessart, Baviera. Erlenbach bei Kandel, cümü todèsch del circondàre de Germersheim, Renània-Palatinàto. Erlenbach am Main, citadìna todè ...

                                               

Cagnoeula

Cagnoeula l pö avègh i significaa chi de suta: Cassina Cagnoeula Buon Gesù, frazion de Olgiaa. La Cagnoeula Cagnola, località de Milan. La Cagnoeula o Cassina Cagnoeula Cascina Cagnola, frazion de Galgagnan.

                                               

Certùza

Certùza a l pöl ìga chès-ce significàcc: Certùza, nòm de töcc i monastèr di frà certuzì. La Certùza, cümü de la pruìnsa de Pavìa. La Certùza de Pavìa, certùza del cümü de La Certùza n pruìnsa de Pavìa.

                                               

Mons

Mons el pöl vìga chèsti significàcc: Mons, lè na cità de la regiù de la Valònia, en Bèlgio. Mons, lè n cümü del Dipartiment del Var, en Francia. Mons, lè n cümü del Dipartiment de la Charente, en Francia. Mons, lè n cümü del Dipartiment de la Cha ...

                                               

Marennes

Marennes el pöl vìga chèsti significàcc: Marennes, cümü del Dipartiment del Rodano, en Francia. Marennes, cümü del Dipartiment de la Charente-Maritime, en Francia.

                                               

Aujac

Aujac el pöl vìga chèsti significàcc: Aujac, lè n cümü del Dipartiment de la Charente-Maritime, en Francia. Aujac, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia.

                                               

Chambon

Chambon el pöl vìga chèsti significàcc: Chambon, lè n cümü del Dipartiment de lIndre-et-Loire, en Francia. Chambon, lè n cümü del Dipartiment de la Cher, en Francia. Chambon, lè n cümü del Dipartiment de la Charente-Maritime, en Francia. Chambon, ...

                                               

Le Pin

Le Pin el pöl vìga chèsti significàcc: Le Pin, cümü del dipartimènt de lIsère, en Francia. Le Pin, cümü del dipartimènt de la Seine-et-Marne, en Francia. Le Pin, cümü del dipartimènt de le Deux-Sèvres, en Francia. Le Pin, cümü del dipartimènt de ...

                                               

Roches

Roches el pöl vìga chèsti significàcc: Roches, cümü fransés del dipartiment de la Creuse. Roches, cümü svìser del cantù de Berna. Roches, cümü fransés del dipartiment de Loir-et-Cher.

                                               

Cogny

                                               

Charly

                                               

Rians

                                               

Saint-Ambroix

Saint-Ambroix el pöl vìga chèsti significàcc: Saint-Ambroix, cümü del Dipartiment de la Cher, en Francia. Saint-Ambroix, cümü del Dipartiment del Gard, en Francia.

                                               

Châteauvieux

Châteauvieux el pöl vìga chèsti significàcc: Châteauvieux, lè n cümü del Dipartiment de Loir-et-Cher, en Francia. Châteauvieux, lè n cümü del Dipartiment de Var, en Francia. Châteauvieux, lè n cümü del Dipartiment de le Hautes-Alpes, en Francia.

                                               

La Celle

La Celle el pöl vìga chèsti significàcc: La Celle, lè n cümü del Dipartiment de lAllier, en Francia. La Celle, lè n cümü del Dipartiment de la Cher, en Francia. La Celle, lè n cümü del Dipartiment del Var, en Francia. La Celle, lè n cümü del Dipa ...

                                               

Auriac

Auriac el pöl vìga chèsti significàcc: Auriac, lè n cümü del Dipartiment de la Corrèze, en Francia. Auriac, lè n cümü del Dipartiment dei Pyrénées-Atlantiques, en Francia. Auriac, lè n cümü del Dipartiment de lAude, en Francia.

                                               

Beaumont

Beaumont el pöl vìga chèsti significàcc: Beaumont, cümü fransés del dipartiment de Haute-Loire. Beaumont, cümü fransés del dipartiment del Gers. Beaumont, cümü fransés del dipartiment de Puy-de-Dôme. Beaumont, cümü fransés del dipartiment de la H ...

                                               

San Donaa

San Donaa l pö avègh i significaa chi de suta: Sant. San Donaa Martir. San Donaa dArezz. San Donaa de Mont Vergin. San Donaa Italian: San Donato Milanese, comun de la Provincia de Milan. San Donaa Sicilian: San Donatu, Italian: San Donato di Nine ...

                                               

1502

Defesa Catalana da Salses, atacada paj Francees. 14 02 - Regnamm da Casteja e curòna dAragun: i Reis Catòlics ga i prumülga una legg par la quaal tücc i musulman sa da batezá e i gha dadutá la fée cristiana, sota pena dEspülsiun. 01 - ul Brasil: ...

                                               

Cras

Cras el pöl vìga chèsti significàcc: Cras-sur-Reyssouze, cümü del dipartimènt de lAin, en Francia. Cras, cümü del dipartimènt de lIsère, en Francia. Cras, cümü del dipartimènt del Lot, en Francia.

                                               

Le Châtelard

Le Châtelard el pöl vìga chèsti significàcc: Le Châtelard, cümü del Dipartiment de la Creuse, en Francia. Le Châtelard, cümü del Canton Friburgh, en Svìsera. Le Châtelard, cümü del Dipartiment de la Savoia, en Francia.

                                               

1512

                                               

Cusan

Cusan l pö avègh i significaa chi de suta: Nicòla Cusan Nikolas von Kues, cardinal e filòsof todesch 1401-1464. Cusan Mutri Cusano Mutri, comun de la Provincia de Benevent. Cusan Cusano Milanino, comun de la Provincia de Milan.

                                               

Höchstädt

Höchstädt el pöl vìga chèsti significàcc: Höchstädt im Fichtelgebirge, cümü todèsch del circundare de Wunsiedel im Fichtelgebirge, Baviera. Höchstadt an der Aisch, cümü todèsch del circundare de Erlangen-Höchstadt, Baviera. Höchstädt an der Donau ...

                                               

Mialet

Mialet el pöl vìga chèsti significàcc: Mialet, lè n cümü del Dipartiment de la Dordogne, en Francia. Mialet, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia.

                                               

Saint-Raphaël

Saint-Raphael el pöl vìga chèsti significàcc: Saint-Raphael, lè n cümü del Dipartiment del Var, en Francia. Saint-Raphael, lè n cümü del Dipartiment de la Dordogne, en Francia.

                                               

Charnay

                                               

Dommartin

Dommartin el pöl vìga chèsti significàcc: Dommartin, cümü del Dipartiment de la Nièvre, en Francia. Dommartin, cümü del Dipartiment del Rodano, en Francia. Dommartin, cümü del Dipartiment de la Doubs, en Francia. Dommartin, cümü del Dipartiment d ...

                                               

Bonnevaux

Bonnevaux el pöl vìga chèsti significàcc: Bonnevaux, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia. Bonnevaux, lè n cümü del Dipartiment de la Doubs, en Francia. Bonnevaux, lè n cümü del Dipartiment de lAlta Savoia, en Francia.

                                               

Montfaucon

Montfaucon el pöl vìga chèsti significàcc: Montfaucon, lè n cümü del Cantù de Berna, en Svìsera. Montfaucon, lè n cümü del Dipartiment del Lot, en Francia. Montfaucon, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia. Montfaucon, lè n cümü del Dipa ...

                                               

Saint-Hilaire

Saint-Hilaire el pöl vìga chèsti significàcc: Saint-Hilaire, lè n cümü del Dipartiment de lAllier, en Francia. Saint-Hilaire, lè n cümü del Dipartiment de lAude, en Francia. Saint-Hilaire, lè n cümü del Dipartiment del Doubs, en Francia. Saint-Hi ...

                                               

Sauzet

Sauzet el pöl vìga chèsti significàcc: Sauzet, cümü del Dipartiment de la Drôme, en Francia. Sauzet, cümü del Dipartiment del Lot, en Francia. Sauzet, cümü del Dipartiment del Gard, en Francia.

                                               

Rochegude

Rochegude el pöl vìga chèsti significàcc: Rochegude, cümü del Dipartiment de la Drôme, en Francia. Rochegude, cümü del Dipartiment del Gard, en Francia.

                                               

Comps

Comps el pöl vìga chèsti significàcc: Comps, lè n cümü del Dipartiment de la Drôme, en Francia. Comps, lè n cümü del Dipartiment de la Gironda, en Francia. Comps, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia.

                                               

Beauvoisin

Beauvoisin el pöl vìga chèsti significàcc: Beauvoisin, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia. Beauvoisin, lè n cümü del Dipartiment de la Drôme, en Francia.

Dizionario

Traduzione
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →