★ L'enciclopedia libera. Lo sapevi che? pagina 31

                                               

Emmering

Emmering el pöl vìga chèsti significàcc: Emmering, cümü bavarés del circondàre rüràl de Ebersberg. Emmering, cümü bavarés del circondàre rüràl de Fürstenfeldbruck.

                                               

Denkendorf

Denkendorf el pöl vìga chèsti significàcc: Denkendorf, cümü todèsch del circondàre de Esslingen, endèl stat federàl del Baden-Württemberg. Denkendorf, cümü todèsch del circondàre de Eichstätt, endèl stat federàl de la Baviera.

                                               

1646

5 de Zögn - Venésia - La Elena Lucrezia Corner Piscopia o Elena Lucrezia Cornaro Piscopia, la prima dòna al mónt a laüreàs.

                                               

1684

Pàdoa - 26 de Löi - La Elena Lucrezia Corner Piscopia o Elena Lucrezia Cornaro Piscopia, la prima dòna al mónt a laüreàs. Un ann indrée / Un ann inanz Mudel:Calendari00

                                               

1678

25 de Zögn - Pàdoa - La Elena Lucrezia Corner Piscopia o Elena Lucrezia Cornaro Piscopia lè la prìma dòna al mónt a lüreàs e la se làürea n filozoféa a lÜniersità de Pàdoa.

                                               

Endingen

Endingen el pöl vìga chèsti significàcc: Endingen, cümü svìser del Canton Argovia. Endingen am Kaiserstuhl, cümü todèsch del Land del Baden-Württemberg.

                                               

Isen

Isen el pöl vìga chèsti significàcc: Isen, nom ufizial en italiàno: Esino Lario cümü de la Pruvincia de Lèch, Lombardia, Italia. Isen, cümü todèsch de lAlta Baviera, circondàre de Erding.

                                               

Taufkirchen

Taufkirchen el pöl vìga chèsti significàcc: en Germania: Taufkirchen, cümü bavarés del circondàre rüràl de Mònaco. Taufkirchen, cümü bavarés del circondàre rüràl de Erding. Taufkirchen, cümü bavarés del circondàre rüràl de Mühldorf am Inn. En Aus ...

                                               

Röttenbach

Röttenbach el pöl vìga chèsti significàcc: Röttenbach, cümü todèsch del circondàre de Erlangen-Höchstadt, Baviera. Röttenbach, cümü todèsch del circondàre de Roth, Baviera.

                                               

Mühlhausen

Mühlhausen el pöl vìga chèsti significàcc: Mühlhausen, cità todèsca del circondàre de Unstrut-Hainich-Kreises, Türingia. Mühlhausen, cümü todèsch del circondàre de Neumarkt in der Oberpfalz, Baviera. Mühlhausen im Täle, cümü todèsch del circondàr ...

                                               

Francheville

Francheville el pöl vìga chèsti significàcc: Francheville, cümü del Dipartiment del Rodano, en Francia. Francheville, cümü del Dipartiment de la Marna, en Francia. Francheville, cümü del Dipartiment de la Côte-dOr, en Francia. Francheville, cümü ...

                                               

Falkenberg

Falkenberg el pöl vìga chèsti significàcc: Falkenberg, cümü todèsch del circondàre de Rottal-Inn, endèl stat federàl de la Baviera. Falkenberg, cümü todèsch del circondàre de Tirschenreuth, endèl stat federàl de la Baviera.

                                               

1416

19 02 - Catalunya: Ferran I dAntequera al cunveert ul títol da düüch da Girona int cheel da príncep da Girona al mumeent da giráll a lerée dal trun catalano-aragonès, ul fütüür Alfons IV ul Magnànim.

                                               

1412

Sa resolf la crisi da la sücessiun al trun da la Corona dAragùna cul Cumprumess da Casp. 05 09 - Saragossa, Aragùna Ferran dAntequera al è pruclamaa rè dAragùna.

                                               

Hausen

Hausen el pöl vìga chèsti significàcc: Hausen im Wiesental: cümü todèsch del circondàre de Lörrach, stat federàl del Baden-Württemberg. Hausen ob Verena: cümü todèsch del circondàre de Tuttlingen, stat federàl del Baden-Württemberg. Hausen am Tan ...

                                               

Neunkirchen

Neunkirchen el pöl vìga chèsti significàcc: Neunkirchen am Sand, cümü del circondàre de Nürnberger Land, Baviera. Neunkirchen, cümü del circondàre de Neckar-Odenwald, Baden-Württemberg. Neunkirchen, citadìna del Saarland. Neunkirchen, cümü del ci ...

                                               

Franch

Franch a l pöl ìga chès-ce significàcc: Franch, pòpol germanich del medioéf. Franch, nòm dovràt in Lumbardéa per ciamà i sólcc e in general nòm de n poo de moned. Franch sguìser, nòm de la monéda üficiàl de la Sguìsera.

                                               

Kirchdorf

Kirchdorf el pöl vìga chèsti significàcc: Kirchdorf, cümü del circondàre de Kelheim, Baviera. Kirchdorf an der Iller, cümü del circondàre de Biberach, Baden-Württemberg. Kirchdorf am Inn, cümü del circondàre de Rottal-Inn, Baviera. Kirchdorf im W ...

                                               

Cros

Cros el pöl vìga chèsti significàcc: Cros, en orientàl: crus furma geométrica e sìmbol religiùs. Cros, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia. Cros, lè n cümü del Dipartiment del Puy-de-Dôme, en Francia.

                                               

Saint-Nazaire

Saint-Nazaire el pöl vìga chèsti significàcc: Saint-Nazaire, cümü del Dipartiment de la Loira Atlantica, en Francia. Saint-Nazaire, cümü del Dipartiment dei Pyrénées-Orientales, en Francia. Saint-Nazaire, cümü del Dipartiment del Gard, en Francia.

                                               

Pommiers

Pommiers el pöl vìga chèsti significàcc: Pommiers, cümü del Dipartiment del Rodano, en Francia. Pommiers, cümü del Dipartiment de la Loira, en Francia. Pommiers, cümü del Dipartiment de lAisne, en Francia. Pommiers, cümü del Dipartiment del Gard, ...

                                               

Quissac

                                               

Trèves

                                               

Portes

                                               

Roquemaure

Roquemaure el pöl vìga chèsti significàcc: Roquemaure, cümü del Dipartiment del Gard, en Francia. Roquemaure, cümü del Dipartiment del Tarn, en Francia.

                                               

Servas

                                               

Sauveterre

Sauveterre el pöl vìga chèsti significàcc: Sauveterre, cümü del Dipartiment del Tarn, en Francia. Sauveterre, cümü del Dipartiment del Tarn-et-Garonne, en Francia. Sauveterre, cümü del Dipartiment del Gard, en Francia. Sauveterre, cümü del Dipart ...

                                               

Saint-Brès

Saint-Brès el pöl vìga chèsti significàcc: Saint-Brès, cümü del Dipartiment de lHérault, en Francia. Saint-Brès, cümü del Dipartiment del Gers, en Francia. Saint-Brès, cümü del Dipartiment del Gard, en Francia.

                                               

Rousson

                                               

Pujaut

                                               

Beaucaire

Beaucaire el pöl vìga chèsti significàcc: Beaucaire, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia. Beaucaire, lè n cümü del Dipartiment del Gers, en Francia.

                                               

Callian

Callian el pöl vìga chèsti significàcc: Callian, lè n cümü del Dipartiment del Gers, en Francia. Callian, lè n cümü del Dipartiment de Var, en Francia.

                                               

Lussan

Lussan el pöl vìga chèsti significàcc: Lussan, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia. Lussan, lè n cümü del Dipartiment del Gers, en Francia.

                                               

Gaujac

Gaujac el pöl vìga chèsti significàcc: Gaujac, lè n cümü del Dipartiment del Gers, en Francia. Gaujac, lè n cümü del Dipartiment del Lot-et-Garonne, en Francia. Gaujac, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia.

                                               

Bellegarde

Bellegarde el pöl vìga chèsti significàcc: Bellegarde, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia. Bellegarde, lè n cümü del Dipartiment del Gers, en Francia. Bellegarde, lè n cümü del Dipartiment del Loiret, en Francia. Bellegarde, lè n cümü ...

                                               

Zell

Zell el pöl vìga chèsti significàcc: Zell, citadìna todèsca del circondàre de Cochem-Zell, Renània-Palatinàto. Zell, cümü todèsch del circondàre de Cham, Baviera. Zell, cümü svìser del Cantù de Lücèrna. Zell am See, citadìna austrìaca del Land de ...

                                               

Waldstetten

Waldstetten el pöl vìga chèsti significàcc: Waldstetten, cümü todèsch del circondàre de Günzburg, endèl stat federal de la Baviera. Waldstetten, cümü todèsch del circondàre de Ostalbkreis, endèl stat federal del Baden-Württemberg.

                                               

Wiesenbach

Wiesenbach el pöl vìga chèsti significàcc: Wiesenbach, cümü todèsch del circondàre de Rhein-Neckar endèl stat federal del Baden-Württemberg. Wiesenbach, cümü todèsch del circondàre de Günzburg, endèl stat federal de la Baviera.

                                               

Rettenbach

Rettenbach el pöl vìga chèsti significàcc: Markt Rettenbach, cümü todèsch del circondàre de la Basa Argovia, Baviera. Rettenbach am Auerberg, cümü todèsch del circondàre de la Argovia Orientàla, Baviera. Rettenbach, cümü todèsch del circondàre de ...

                                               

Winterbach

Winterbach el pöl vìga chèsti significàcc: Winterbach, cümü todèsch del circondàre de Südwestpfalz, endèl stat federal de la Renània-Palatinàto. Winterbach, cümü todèsch del circondàre de Günzburg, endèl stat federal de la Baviera. Winterbach, cü ...

                                               

Le Born

Le Born el pöl vìga chèsti significàcc: Le Born, cümü fransés del dipartiment de la Haute-Garonne. Le Born, cümü fransés del dipartiment de la Lozère.

                                               

Aigremont

Aigremont el pöl vìga chèsti significàcc: Aigremont, lè n cümü del Dipartiment de la Yonne, en Francia. Aigremont, lè n cümü del Dipartiment de la Haute-Marne, en Francia. Aigremont, lè n cümü del Dipartiment de le Yvelines, en Francia. Aigremont ...

                                               

Saint-Bresson

Saint-Bresson el pöl vìga chèsti significàcc: Saint-Bresson, cümü del Dipartiment del Gard, en Francia. Saint-Bresson, cümü del Dipartiment de la Haute-Saône, en Francia.

                                               

Apremont

Apremont el pöl vìga chèsti significàcc: Apremont, cümü fransés del dipartiment de la Haute-Saône. Apremont, cümü fransés del dipartiment de la Savoia. Apremont, cümü fransés del dipartiment de lOise. Apremont, cümü fransés del dipartiment de la ...

                                               

Aspremont

Aspremont el pöl vìga chèsti significàcc: Aspremont, cümü fransés del dipartimènt de le Alpi Marìtime. Aspremont, cümü fransés del dipartimènt Hautes-Alpes.

                                               

Prunières

Prunières el pöl vìga chèsti significàcc: Prunières, cümü del dipartimènt de le Hautes-Alpes, en Francia. Prunières, cümü del dipartimènt de la Lozère, en Francia. Prunières, cümü del dipartimènt de lIsère, en Francia.

                                               

Esparron

Esparron el pöl vìga chèsti significàcc: Esparron, lè n cümü del Dipartiment de Var, en Francia. Esparron, lè n cümü del Dipartiment de le Hautes-Alpes, en Francia. Esparron, lè n cümü del Dipartiment de lAlta Garonna, en Francia.

                                               

Les Angles

Les Angles el pöl vìga chèsti significàcc: Les Angles, lè n cümü del Dipartiment dei Pyrénées-Orientales, en Francia. Les Angles, lè n cümü del Dipartiment del Gard, en Francia. Les Angles, lè n cümü del Dipartiment dei Hautes-Pyrénées, en Francia.

                                               

Artigues

Artigues el pöl vìga chèsti significàcc: Artigues, lè n cümü del Dipartiment dei Hautes-Pyrénées, en Francia. Artigues, lè n cümü del Dipartiment de lAriège, en Francia. Artigues, lè n cümü del Dipartiment de Var, en Francia. Artigues, lè n cümü ...

                                               

Cervo

Dizionario

Traduzione
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →